Poslovni korisnici

Green Motion

Mnoge društveno odgovorne kompanije uveliko rade na usvajanju procesa u poslovanju koji će umanjiti njihov štetni uticaj na okolinu. Mogućnosti za umanjenje štetnog uticaja su mnoge, od korišćenja energije iz obnovljivih izvora, preko recikliranja otpada, ipak, do sada nije bilo ozbiljne mogućnosti izbora da umanje vlastiti negativni uticaj kroz najam ekološki prihvatljivih vozila.

Postanite naš poslovni partner!

Odabirom Green Motion rent a car-a kao Vašeg partnera za najam vozila, Vaša kompanija sada može može pozitivno reagovati na smanjenje emisije štetnih gasova.

Green Motion flota je jedinstvena jer sadrži vozila pokretana različitim vrstama motora, hibride, električna vozila, vozila sa dizel motorima opremljenim filterima čađi...sigurni smo da veći izbor nećete pronaći nigde osim kod nas.

Bitno je naglasiti da najam ekološki prihvatljivih vozila Vašu organizaciju ne stavlja u poziciju da prihvatate kompromise, u mogućnosti smo ponuditi Vam najam ekološki prihvatljivih vozila proizvođača na čije ste proizvode navikli.

  • Usluge našeg rezervacionog centra 9-21h 7 dana u nedelji za sve vaše potrebe
  • Pristup svim podacima o korišćenju vozila putem naše on line aplikacije. U svakom trenutku imate tačnu i konačnu kalkulaciju troškova.
  • Izuzetno konkurentne cene
  • Dostavu i preuzimanje vozila
  • Mogućnost odabira paketa osiguranja po želji klijenta
  • U slučaju kvara ili nezgode, naše osoblje će reagovati i van radnog vremena
  • Vaše je da se brinete samo o Vašem poslu, sve vezano za Vašu mobilnost prepustite nama

Ukoliko ste spremni i odlučni da umanjite Vašu emisiju štetnih gasova, a da pri tom ostvarite i uštede za Vašu organizaciju, obratite nam se sa poverenjem za ponudu putem telefona : +381 11 2286 360 . Naš tim za poslovne klijente će rado odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice.

Zahvaljujemo što ste odvojili vreme da se informišete o našoj ponudi. 

Aplicirajte za status poslovnog korisnika