Započinjanje Green Motion franšize

Biznis model Green Motion-a jednostavan. Mi, kao davaoci franšize, smo stvorili sistem i obezbedili sredstva koja omogućavaju preduzetnom poslovnom profesionalcu da dostigne visok nivo poslovanja. Svaki element sistema je koncentrisan da obezbedi neophodan trening i podršku, te na taj način omogućava vlasniku posla da se posveti svom lokalnom tržištu.  

Da li ispunjavate uslove?

Green motion traži pravna ili fizička lica koja poseduju iskustvo u oblasti rent a car poslovanja a žele unaprediti poslovanje kroz tehnologije, marketing i bogato iskustvo koje Green Motion poseduje. 

Green Motion brend

Green Motion je etabliran na tržištu kao lider u iznajmljivanju ekoloških vozila. Da bi podržao ovakvu poslovnu strategiju, Green Motion je razvio jedinstven brend koji je pozicionirao kompaniju među naboljima na tržištu. 

Planiranje i finansije

Pre otvaranja bilo koje franšizne lokacije, Green Motion menadžment i operativci pomažu oko sačinjavanja poslovnog plana i gde je moguće daju savete i kontakte relevantnih poslovnih institucija.  

Trening i razvoj

Obuka je osnova Green Motion franšiznog sistema. Franšize imaju na raspolaganju veliki izbor obuka koje su razvijene u skladu sa potrebama raznolikog poslovnog okruženja i prema aktuelnim trendovima na svetskom tržištu.

Pre nego što krenete sa vlastitom franšizom, imaćete priliku da obavite trening u već postojećoj frašizi u Britaniji.
  • Operativni kurs
  • Odnos sa klijentima
  • Briga o okolini
  • Web i pricing sistemi
  • Marketing
  • Prodaja
  • Flota
  • Razvoj poslovanja
  • Osiguranje

Nabavka i upravljanje flotom

Kako se globalna Green Motion mreža razvija, dobijamo sve veću kupovnu moć prema svetskim prozivođačima automobila jer nastupamo kao jedinstven kupac.

Kao Green Motion franšiza uživaćete posebne uslove prilikom nabavke vozila kod vodećih svetskih brendova kao što su: Volkswagen, Hyundai, Fiat i Alfa Romeo, Škoda, Nissan, Toyota, Honda i Lexus.

IT & rezervacioni sistem?

IT podrška i marketing

Jake komunikacije i IT sistemi su srce razvoja Green Motion sistema. U svakodnevnom poslovanju koristimo onlajn sistem - GreenRes - koji je alat za kontrolu svih dnevnih operacija u smislu iskorišćenosti flote, ugovora o najmu, podacima o klijentima.

Green Motion Vehicle Rental nudi benefit punog onlajn sigurnog sistema za pravna i fizička lica, koja im omogućava da rezervišu, plate i nadgledaju svoju rezrevaciju onlajn. Green Motion upravlja globalnim website-om  -www.greenmotion.com. 

Takođe,svaka država ima svoj website koji je prilagođen specifičnim zahtevima tržišta.

Šta da radim ukoliko mi treba pomoć?

Operativna podrška

Da bi smo osigurali glatko poslovanje i razvoj svake lokacije, naš iskusni operativni tim pruža podršku kada i gde je to potrebno.

Svaka lokacija se nadgleda centralno, prikupljaju se ključni operativni podaci uključujući iskorišćenost flote i izvore prihoda. 

Kako aplicirati?

Kako aplicirati?

Da bi ste nastavili vaše putovanje kroz procenu benefita ako bi ste postali član Green Motion franšize, zamolićemo Vas da pritisnete dugme ispod i popunite aplikacioni formular.

Jednom kada dobijemo vašu aplikaciju, biće procesuirana i ako dobije pozitivnu ocenu bićemo slobodni da Vas kontaktiramo i pozovemo da prisustvujete prezentaciji Green Motion franšize, što će Vam dalje omogućiti da procenite benefite vlasništva i upravljanja nad Vašom Green Motion teritorijom.