Razlikujemo se po tragovima koje ostavljamo iza sebe

Osnovan 2007 u Ujedinjenom Kraljevstvu, Green Motion rent a car se nametnuo kao svetski lider u pružanju usluga najma vozila sa niskom emisijom CO2. Na našoj stranici možete pronaći informacije o prednostima vlasništva i upravljanja franšizom Green Motion rent a car-a.

Napravite rezervaciju
About us car

Green Motion nudi mogućnost i fizičkim i pravnim licima da iznajmljuju vozila po niskim cenama a da pri tome aktivno učestvuju u smanjenju CO2

About us girl
About us girl

Kako na međunarodnom tržištu , Green Motion je prisutna u Srbiji kroz lokalnu firmu koja okuplja tim profesionalaca iz rent a car delatnosti sa ciljem da približi domaćem tržištu standarde Green Motion brenda.

Pored usluge najma vozila sa niskim emisijama CO2, Green Motion rent a car takođe svoje poslovanje zasniva na ekološkim principima, gde god je to moguće, u želji da naš negativni uticaj na okolinu svedemo na minimum. Najzad, konačno postoji mogućnost izbora da iznajmite ekološko vozilo od kompanije koja posluje po ekološkim principima.

Da bi ste rezervisali Vaše vozilo na nekoj od naših gradskih ili aerodromskih poslovnica, molimo odaberite naš rezervacioni sistem na osnovnom meniju, i uživajte u ponudi najboljih cena na tržištu.

Hvala što ste odabrali Green Motion rent a car za Vašu međunarodnu rent a car kompaniju. Radujemo se Vašem dolasku, te se nadamo da ćemo nadmašiti Vaša očekivanja.

Naša politika zaštite životne sredine